CONCEPT
CURATORI
EXPOZIŢII
ARTIŞTI
EVENIMENTE
LECTORI
EDUCAŢIE
REZIDENŢĂ
LOCAŢII
PARTENERI
COMPLEMENTAR
CONTACT
PRESA
DESPRE
     EN/RO
ART ENCOUNTERS    |    Aparență & Esență    |    3-31 OCTOMBRIE 2015    TIMISOARA | ARAD

edubig
Odată cu această primă ediție a bienalei, Fundația Art Encounters pune bazele unui program de colaborare și de interacțiune directă cu vizitatorii săi actuali și potențiali pentru a atrage noi segmente de public și pentru a aduce arta contemporană mai aproape de interesele acestora. Scopul acestui demers educațional este de a facilita accesul unui public cât mai divers ca vârstă și profil social la arta contemporană și de a încuraja un dialog între privitori și lucrările de artă bazat pe nevoile de învățare și de dezvoltare personală, de delectare și de expresie culturală ale acestora.

COPII ȘI TINERI (4-18 ani)

Locații propuse: Muzeul de Artă, Halele Timco, Galeria Calpe

  • 6 octombrie, orele 14:00-16:00, Muzeul de Artă, Sala Barocă

Ziua Profesorului (întâlnire organizatori – cadre didactice: prezentare proiect, vizită expoziții, pregătirea vizitelor cu elevii)

  • 7-31 octombrie, marți-duminică, 11:00-19:00

Vizite ghidate interactive pentru grupuri școlare (ne vom amuza împreună folosind un pașaport de amator de artă cu un conținut foarte atractiv, înmânat gratuit vizitatorilor; cadrele didactice au la dispoziție fișe de pregătire a vizitelor).


Contact pentru:

  • Informații despre programul educațional Art Encounters
  • Programarea vizitelor școlare

Delia CRĂCIUN
Echipa Art Encounters

Tel: 0758/024257 sau 0256/490544 
Email: education@artencounters.roÎnainte de a vizita expozițiile, nu uita să descarci Pașaportul de amator de artă pentru grădiniță, școala primară, gimnaziu și liceu și să colecționezi “vize” de la toate locațiile – Halele Timco, Muzeul de Artă, Galeria Calpe, Balamuc, City Business Centre, Galeria Pygmalion, Cazarma U, Memorialul Revoluției, Sinagoga Cetate și Galeria Calina.


pass_gradinita pass_primara pass_gimnaziu pass_liceu

Pașaportul este disponibil și în limba franceză: grădiniță, școală primară, colegiu și liceu.

După ce ai vizitat expozițiile și ai văzut lucrările expuse în galerii, descoperă-ți talentul la colorat și priceperea la joacă prin desen!Organizator al Programului educațional: Institutul Francez Timișoara
Sponsor program educațional: HELLA România. Program realizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Asociații partenere: Balamuc, Minitremu, InEdu.

Logo Hella

balamucLogo

map201509

Timișoara, locațiile Art Encounters [mai mult…]Fișe de orientare în expoziții

Halele Timco
Muzeul de Artă
Galeria Calpe


Fundația Art Encounters este o instituție culturală independentă, înființată în 2015, de către Ovidiu Șandor, colecționar de artă implicat activ în scena de artă contemporană din România, membru al Comisiei de Achiziții de Artă Est-Europeană si Rusă a Muzeului Tate Modern, Londra.

[mai mult…]footerlogo1 footerlogo3 footerlogo2TriadeRaiffeisenMun Aradelbaxmarehategan

Copyright © 2024 Timisoara Art Encounters - Toate drepturile rezervate. powered by infin